▼
Wanns du dir e Kont uleeës, kanns du deng Uploads verwalten. Soss bleift deng Datei bis zur ugegebener Späicherdauer leien, oder fir ëmmer, wanns du se ewechléiss oder op 0 setz. Wanns du nach kee Kont hues, registréier dech hei.
Tipp: du kanns eng Datei oder e Screenshot direkt aus der Zwëschenoflag mat Ctrl-V afügen, oder Dateien op dëse Formulaire zéien.